”Den bästa Eldnatten på 21 år”

2015 fick vi äran att skapa den traditionella Eldnatten till Urkult - Festivalen invid Nämforsen. Tillsammans med ett gäng kompetenta & fantastiska artister samt 22 ungdomar arbetade vi fram en spektakulär & magisk eldföreställning. En del av musiken framfördes live av de enormt duktiga slagverkarna i det spanska bandet Brincadeira. Resterande specialskriven musik stod det jämtländska bandet Lejonsläktet för. 7000 människors jubel gav ett omedelbart kvitto på att vi lyckats med vår föresats att skapa en riktigt bra, välavvägd, eldstark föreställning. Vi erbjuder eldföreställningar med allt från 1 artist till dussinet eller fler. Allt utifrån kundens önskemål. Kontakta oss för frågor eller offert.


 


 Urkult
Östersund Arena

Eldsäkerhet
Nordcirkus har ett väldigt högt säkerhetstänk & arbetar utifrån de riktlinjer som finns framtagna i samband med ”Heta Arbeten”. En branschstandard som innefattar all hantering av öppen låga, svetsning med gas, användning av gasolbrännare, kapning med vinkelslip - gnistbildning mm. Nordcirkus innehar även en omfattande försäkring - speciellt framtagen för att arbeta med eld. Då pyroteknik används så söker självklart Nordcirkus tillstånd hos Polisen.

Vi har även en miljöpolicy som vi tillämpar då vi gör eldföreställningar - se under fliken: Miljö &
Bistånd

 

TicTac
En vacker eldföreställning till klezmermusik där nedräkningen är central och som
lämpar sig väl för till exempel invigningar, öppningar eller nyårsfirande.

Föreställningens längd: ca 8 minuter.
Föreställningen innehåller eldkoreografi, eldskulpturer och pyroteknik.

 

Universum - ett eldspel.
I detta eldspel får man följa en alkemist och hans resesällskap. De utför en avancerad och eldfängd ritual för att sammanlänka universums krafter.

Föreställningens längd: ca 20 minuter.
Föreställningen innehåller akrobatik, eldkoreografi, handstående, eldskulpturer, styltkaraktärer och pyroteknik.
För mer information - kontakta oss!
 

Copyright © Nordcirkus   |   Nordcirkus, Edsåsdalen 693, 830 10 Undersåker